Love is all you need

Dragostea – acel fior ce ne asigură existența, ne face să fim fericiți și să trăim frumos. Ea vine pe neașteptate, asemenea unui curcubeu după ploaie.

Dragostea este cel mai sublim sentiment care îți dorești să-l trăiești alături de EL – acel bărbat care necondiționat te va iubi, care după nenumărate certuri și neînțelegeri va rămîne alături ținîndu-te strîns în brațe, cel care te va susține și te va în curaja la bine și la greu, cel care te va accepta așa cum ești, uneori naivă, confuză, haioasă, ciufulită, nemachiată, cel care va fi fidel și sincer cu tine . Iar tu îl iubești nu pentru careva lucruri materiale, ci pentru că îți place zîmbetul lui atît de frumos și felul în care te ceartă, pentru că îți place să petreci timpul cu el și că niciodată nu reușiți să vă plictisiți împreună, îți place să îl trezești șoptindu-i gingaș “Bună dimineața”, iar lui – să te adoarmă zicînd “Noapte bună”. Unii, însă, oferă dragoste în credit, cum că dacă mă iubești, îmi vei aduce flori, vei renunța la cina cu familia, îmi vei cumpăra cele mai actuale brand-uri etc. Dar, fetelor, nu uitați că dragostea nu se măsoară în numărul trandafirilor primiți de la el și că nu poți cere ceva atunci cînd ,  nu poți oferi iubire, grijă, alinare , o rețetă delicioasă, doar pentru că nevoiile și capriciile tale sunt superioare.

Dacă vom aprecia micile gesturi, să știți că vom fi mult mai fericiți. Trandafirii se ofilesc, dar cînd el e alături și te îmbrățisează așa cum nimeni altul nu o mai face, e mult , mult mai scump și te simți mult mai împlinită.

Fiți iubiți și apreciați pentru ceea ce păstrați în inimă și suflet, dar nu pentru ceea ce aveți în buzunare !

69665115_6261a43d18CPYBZGV_5966_41d55bb685 wg_txm5ex2k

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s