Pentru că este un adevărat învingător !!

Viața uneori ni se pare nedreaptă.

Situațiile dificile, certurile, dezamăgirile ne lasă nepăsători și neîncrezuți în propriul destin. Credem că odată ce am căzut nu vom mai găsi forță pentru a ne ridica. Dar amintiți-vă că ” ceea ce nu ne doboară, ne face mai puternici…” și că indiferent de impasul în care ne aflăm trebuie să ne ridicăm, să mergem mai departe zîmbind și să realizăm că EXISTĂ SPERANȚĂ ATÎTA TIMP CÎT NU RENUNȚI LA EA, așa cum zicea și el, Nick Vujicic, născut fără mîini și fără picioare, dar cu o dorință arzătoare de a trăi frumos.

Recent citisem un articol, ce m-a lăsat profund emoționată, în care Nick povestea despre venirea lui pe lume care a fost mai mult un coșmar decît un miracol. Mama lui fusese atît de disperată încît nici nu dorea să-l privească, nici să-l țină în brațe, tatăl era neîncrezător în viitorul micuțului, dar într-un final au realizat că nu pot renunța la el și că trebuie să-l accepte așa cum este. Părinții îl alinau, îl iubeau, îl încurajau mereu, îl tratau ca pe un băiat perfect sănătos, pentru că, cum se zice, rănile se vindecă mai repede atunci cînd ne mișcăm. Dar totuși el rămînea disperat, nu avea nici un scop în viață, nu dorea să meargă la școală, semenii îl evitau făcînd glume pe seama lui, nimeni nu prietenea cu el și nici nu își putea imagina cum ar putea să-l iubească o fată, fiindcă el nici nu ar putea să o îmbrățiseze.

Căzu într-un adînc abis……din care a reușit să se ridice mai încrezător, mai demn, mai fericit, pentru că Nick a ales să lupte și să creadă în destinul său.

Astăzi, Nick ia parte la numeroase activități publice unde povestește despre încercările provocate de soarta lui și motivează oamenii să ia decizii corecte. EL este un învingător, un adevărat erou și pentru fiecare din noi  nu reprezintă decît un etalon al vieții !

http://www.youtube.com/watch?v=XKTg_INHgpc

Acum pot să zic doar că alegerea depinde de tine: sau cedezi sau continui să lupți devenind eroul destinului tău!!

2013-10-19-141501-27

Advertisements

2 thoughts on “Pentru că este un adevărat învingător !!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s