Părerea unui băiat…

Părerea unui băiat...

Nelu – student anul II la facultatea tehnologii informaționale. Deși este îndrăgostit de computere , încă , nu a simțit niciodată fiorul dragostei, din simplu motiv că nu a întîlnit fata perfectă. Fiind curioasă, l-am întrebat cum definește perfecțiunea unei domnișoare. Răspunsul a fost unul așteptat, pentru că 90 % din bărbați , în ziua de astăzi, ar răspunde la fel : siluetă superbă, bronz, eleganță și frumusețe, echivalentă cu : machiaj, fuste scurte, unghii lungi, tocuri înalte. Atunci am afirmat :
– Să știi că perfecțiunea este o trăsătură interioară , ci nu extrerioară și că …frumusețea nu înseamnă picioare slabe, bronzul sau fusta scurtă, adevărată frumusețe se ascunde într-un zîmbet ce apare după lacrimi, în fața care o are dimineața cînd se trezește, pur și simplu în sinceritate . Fiecare fată trebuie să-și mărească personalitatea, dar nu mărimea unghilor și genelor, care sunt trecătoare.
Sfatul meu este ca să încerci să-ți alegi o fată sinceră, care nu se drogează , nu bea, îți este alături la bine și la greau, iar dacă tinzi spre a găsi ”fata perfectă” riști să rămîi singur!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s