Părerea unui băiat...

Nelu – student anul II la facultatea tehnologii informaționale. Deși este îndrăgostit de computere , încă , nu a simțit niciodată fiorul dragostei, din simplu motiv că nu a întîlnit fata perfectă. Fiind curioasă, l-am întrebat cum definește perfecțiunea unei domnișoare. Răspunsul a fost unul așteptat, pentru că 90 % din bărbați , în ziua de astăzi, ar răspunde la fel : siluetă superbă, bronz, eleganță și frumusețe, echivalentă cu : machiaj, fuste scurte, unghii lungi, tocuri înalte. Atunci am afirmat :
– Să știi că perfecțiunea este o trăsătură interioară , ci nu extrerioară și că …frumusețea nu înseamnă picioare slabe, bronzul sau fusta scurtă, adevărată frumusețe se ascunde într-un zîmbet ce apare după lacrimi, în fața care o are dimineața cînd se trezește, pur și simplu în sinceritate . Fiecare fată trebuie să-și mărească personalitatea, dar nu mărimea unghilor și genelor, care sunt trecătoare.
Sfatul meu este ca să încerci să-ți alegi o fată sinceră, care nu se drogează , nu bea, îți este alături la bine și la greau, iar dacă tinzi spre a găsi ”fata perfectă” riști să rămîi singur!

Advertisements

Părerea unui băiat…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s